Ga jij het avontuur aan?

Wil jij meedoen aan De Uitverkorene?

Van 27 juli t/m 4 augustus 2024 vinden de opnames plaats van seizoen 1 van De Uitverkorene. Wil jij daar deel van uitmaken als kandidaat? Lees dan vooral verder voor de praktische informatie!

Hou je van spellen als Wie is de Mol?, De Verraders, Het Onbekende, ENIGMA of The Genius? Dan is deze oproep zéker interessant voor jou! Want in de zomer van 2024 is het weer zover: dan wordt het allereerste seizoen van De Uitverkorene opgenomen. En jij kunt deel uitmaken van dat seizoen! 

Aanmelden is nu mogelijk, mits je 18 jaar of ouder bent. (Ben je bijna 18 jaar wanneer de opnames plaatsvinden, dan mag je ook een e-mail sturen.) Tijdens dit 9-daagse avontuur is je grootste zorg het spel, want voor eten, drinken en verblijf wordt uiteraard gezorgd. Kortom: een bijzondere ervaring die je absoluut niet wil missen! 

Algemene informatie

  • Datum: zaterdag 27 juli t/m zondag 4 augustus 2024
  • Locatie: Ergens in Nederland
  • Kosten: €400,- (gespreid betalen in overleg mogelijk). Hiervan wordt de verblijfplaats betaald, maar ook ontbijt, lunch, diner, drinken en meer dan voldoende lekkere én gezonde tussendoortjes. En niet te vergeten: ook de opdrachten worden hiermee gefinancierd, zodat we je een nog toffere ervaring kunnen bieden. Een compleet verzorgde reis dus, waarbij jij alleen maar hoeft te genieten. Wel zo fijn toch? 😉

    Mocht er uiteindelijk minder zijn uitgegeven dan we vooraf begroot hadden, dan ontvang je uiteraard ook een deel van je deelnamegeld terug. 

  • Er is een alternatief programma voor afgevallen kandidaten. Dat betekent dat je sowieso niet naar huis hoeft wanneer je het spel hebt verlaten. Dit alternatieve programma bevat eveneens spannende spellen en andere activiteiten.

Er volgt altijd een online en informeel kennismakingsgesprek na een aanmelding. 

Nog steeds enthousiast?

Aanmelden

Aanmelden voor De Uitverkorene is nu mogelijk! Via onderstaande knop kom je terecht op het aanmeldformulier. Na verzending ontvang je zo snel mogelijk een schriftelijke bevestiging en mogelijk een uitnodiging voor een castinggesprek. 

Heb je nog vragen over het castingproces of het aanmeldformulier? Stuur dan even een e-mail naar casting@enverder.tv.

Scroll naar boven